ingyenes e-könyv! 3 gyors módja, hogy egy bikini 2018!

Nem akarok eladni neked valamit, én nem vagyok szakértője a táplálkozás-én csak azt akarom, hogy adjon tanácsot, hogyan kell fogyni azt tettem. A nevem Julian, szeretek enni, gyakorlat, így – mivel 10. 18 évesen újra meg újra pár kiló túl sok a csípő. Csak az utóbbi években sikerült, azonban, anélkül, hogy túl sok erőfeszítést kell tartani a súlyt, vagy ha valami épül fel újra, hogy vegye le gyorsan újra.

A max súly volt cirka 2006. Az 1,88 m, volt arról, 108 kg-ot, ezért a BMI 30 felett. Így a skála a testtömeg-index az elhízás tartomány = elhízás. Én ebben az időben nem volt rossz – sőt, úgy érezte, nagyon kényelmes. Az iskola véget ért, minden nap a World of Warcraft, alig mozog. Amellett, magányos voltam, élveztem az életet, néhány hónappal azelőtt, hogy a PC-n. Azonban, ha egyszer eljött a nap, amikor azt hittem, hogy meg kell változtatni valamit, a cél, hogy jöjjön egy éven belül Erős elhízás a “normális súlya”, azaz BMI 25. 10 kg fogyás beszaladtam a memória, mint egy durva útmutató. Meg kellett változtatni valamit. ENSZ Egyenesen előre: én csináltam az idő, hogy emelje fel a 18kg. Azt is tartott a tömeg nagyon is hosszú idő, de néhány kilót, vissza megint, s most már mennie kell az új évben. Hogy csináltam? Próbáltam sok különböző diéták, de nem igazán segített a hosszú távú valamit. Minden rendben van:

Az első 4 hét visszautasítottam, mint egy kihívás magam, ő pedig átment a következő termékek: alkohol, édesség, sós rágcsálnivalók (chips, pattogatott kukorica, stb.), hús, cukros gyümölcslevek, valamint italok, mint például a Cola, ice tea, gyors étel. Nagyon jó volt, mert azt hiszem, hogy neked is az a szakasz, a kiválasztási újra meg újra finom egészségtelen dolgokat (például, ha elmész a barátaiddal vacsorára, vagy ünneplünk). Édességek, szendvicsek, gyümölcslevek, Gyors étel samobytnymi – hús, alkohol volt nekem egy személyes kihívás-egy egyszerű módja annak, hogy radikálisan változtatni valamit. Nagy rajongója vagyok a húst, én pedig szeretek inni a barátokkal, vagy egy sört este. Ez alatt a 4 hét alatt fogytam 5 kg-ot, anélkül, hogy a sport nagy nyomában. Ettem, amennyit akartak, de a hangsúlyt a gyümölcsöt, zöldséget, majd megittam 3 liter naponta elegáns Ásványi / csapvizet/citrom nélkül. Volt is már 5 kg-kevesebb – a 108 103 anélkül, hogy egy nagy backorder 4 hét.

Az 5 héten akartam elveszíteni több kiló rövidebb idő alatt, úgy döntött, az étrend, hogy próbáltam előtt: a hét során, a szén levest a könyv “magic káposzta leves”. Ezen a héten van egy fix napi rutin: sport, sok káposzta, rengeteg vizet, teát, aztán a végén a héten add újra rizs, hús, hal. A hét nagyon kemény káposzta lóg egy rossz szerencsét a második nap, de a végén ezen a héten vettem egy extra 6 kg-os állt fel, így 5 hét után-11 kg-Tól 108 97кг! Végül egy két számjegyű újra!

Kezdve a 6-ik héten eltávolították a korlátozások étel. Azaz ettől a ponttól újra enni, inni – szerint vágy, valamint a hangulat. Én még mindig nagyon sokat kell Inni, víz helyett még egyszer hígított gyümölcslevek, valamint ment egy ideig, körülbelül 1 alkalommal hetente dolgozni a fél óra. Én is próbáltam nem venni édességet vagy snack közvetlenül a boltban, de inkább az egészséges választás a gyümölcs. Én is gyakran eszik a hal, ahelyett, kolbász, elkerülni, zsemle / fehér kenyér, de úgy döntött, hogy egy szelet fekete kenyér. Azonban a tabu volt, nem több, ha azt akartam, édesség, én már a Lehetőséget, hogy enni az édességet. Ha azt akartam, hogy részeges barátaival, én sört inni. Lelkiismeret nélkül. Így vettem az év hátralévő részében ismét körülbelül 7 kg – korlátozás nélkül-csak a “normál súly” az elme, majd egy évre 108 kg 90 kg -18 kg!!

Ezt követően időről időre, vagy, hogy az kilót ment fel, de le újra. A végén, a súly esett körül 93kg, jól éreztem magam. Ez kiló tartottam gond nélkül, 6 év alatt körülbelül 3 liter víz vagy az erősen hígított gyümölcslé naponta, egy kis önuralmat, az Édes, Sós, zsíros. Tavaly óta most vagyok boldogabb, apa – egy nagy idő! Nincs is jobb! De amellett, hogy sok a munka, ott is sok a munka az munka, valahogy kimaradt ez megint nagyon rossz szokások-sok energia italt, Sok előtt ülve, PC, a harapnivalókat, gyorsétterem.. ha már van egy kis szusszanás, jobb ülni, a tablet a kanapén, vagy megnézni egy jó filmet, mint sportolni. az elmúlt 12 hónap, megint körülbelül 10 kg-most megmértem 103,2 kg, 10 kg-vissza.

A 01.02.2016 mérleg állt a 103.2 kg. azaz 8 év után én voltam a legjobb módja annak, hogy gyere vissza, hogy a maximális súly 108кг. Nem csak én sokat eszik túl sok (mentem, 2-3 szelet kenyér vacsorára – gyakran, 5 vagy több szelet), azt is fokozatosan között minden főétkezés valami édes… tudtad, hogy? Aztán este, egy zacskó chips, sör, újra kell állítani. Semmit nem mond ellen a csokoládé egerek, sör–, de ezen a ponton vagyok, nem lehetséges, hogy tartsa a súlyát. Különösen jó, hogy nem… valójában ez arra enged következtetni, hogy a legfontosabb része a fogyás, a kis “titkos tipp”. Ki akar fogyni, nagyon akar. De nem csak fogyni szeretnének, de több kell, Közvetett motiváció a fogyás. Csak “fogyni”, akkor nem valószínű, hogy sikeres legyen. Kell a pontos motiváció. 2006-ban a motiváció az volt, hogy magányos voltam, már régóta keresek egy barátnőm. Ez valójában nem akartam fogyni, de azt akartam, barátom. Motiváció, hogy lefogy olyan nagy volt, érdemes találtam elég gyorsan egy barátom, most boldog vagyok vele, nős, egy fia óta együtt 2014 közepéig. Szóval megérte. Most azt szeretnénk, hogy lefogy. Igazából, én nem akarok fogyni, de azt akarom, hogy vonzóbbá, hogy a feleségem az egyik oldalon, a másik kezét, nem egészséges, hogy túl sok a cukor, a zsír, túl kicsi a forgalom, hogy önmagát. Hogy egészséges maradjon a család, amíg csak lehetséges, meg kell változtatni a rossz szokások, a mozgás, az egészséges táplálkozás, illetve visszatérés a normál súlyát. A cél, ezért valójában nem csökkenti, 10 kg, de hogy egészségesebben élni a jövőben.

Mint már említettük, fontos számomra, annak ellenére, hogy a fogyás, nem hagyja, hogy túl sok dolgot. Különben nem szórakoztató, gyorsan visszatért a régi rossz szokások. Az elején azonban meg kell ró magad, a fegyelem, hogy lemondanak néhány dolgot, hogy néz ki rosszul, de sokkal könnyebb kezelni, mint gondolnád. Így az út fog kinézni az alábbihoz hasonló: 4 hét “hűtsük le Fázis”: kakas az édesség, chips, Mennem kell. Én indul 2006-ban újra a 4 hét anélkül, Alkohol, hús, édesség, Snack / Sós, gyors étel, édes gyümölcslevek / üdítőitalok. Ez elég furcsa, azt gondolod: “nem akarok.” Igaz. De Tudok többet enni, nagyon finom: minden gyümölcs, minden zöldség, kenyér, spill – minden normális étel hús nélkül. Ez nem olyan nehéz, mint például, hogy teljesen elhagyni a szénhidrátok. Valamint: időről időre, hogy topi! Ezt később több. Ez a fázis kiemelten fontos annak érdekében, hogy megszerezzék vontatási az édes utat, takarmány magukat egy kicsit tudatosabb újra. Ezekben a 4 hetet kell kb 4-5 kiló – ez a “normális étel” nem valószínű, hogy a sport. Szerintem Fontos, hogy ez a fázis a abhimani, hogy elkerüljék a Jojo-effektus. Természetesen hozhat létre még 10kg pár hét múlva, de akkor a Pokol hét kilót, akkor valószínűleg gyorsan fel újra.